Over Debitoor

Als een bedrijf met Scandinavische roots, bouwen we ons bedrijf voort op twee simpele regels: maak je klanten blij en vertrouw erop dat je collega’s de beste beslissing nemen.

Door ons vast te houden aan deze waarden hebben we duizenden klanten voor ons gewonnen en een zinvolle, dynamische omgeving gecreëerd voor ons toegewijde Debitoor team.

In de praktijk betekent dit dat we voortdurend nieuwe ideeën testen met prototypes, ervoor zorgen dat we de nieuwste technologieën onder de knie krijgen en constant werken aan de gebruiksvriendelijkheid van de Debitoor-applicatie.

We werken in een inspirerende omgeving om onze doelen te bereiken, met flexibele werktijden, een in-house kantine, mooie kantoorruimte en leuke sociale evenementen.

Maak kennis met ons team

Alessandro - CEO

Alessandro

CEO

Altijd goed gekleed en welbespraakt, Alessandro is de aangewezen persoon om nieuwe manieren te bedenken om Debitoor te laten groeien en verbeteren. Als een trotse vader en een uitstekende kok, houdt Alessandro er ook van om in zijn vrije tijd naar onontdekte bestemmingen te reizen en een middagje met de nieuwste editie van de Economist te spenderen.

Anton - Senior Developer

Anton

Senior Developer

Hij studeerde af in toegepaste wiskunde, maar in plaats van bij algoritmes en vergelijkingen te blijven, werd Anton een front-end developer en bouwt hij nu bliksemsnel code. Alhoewel kalm en rustig aan de buitenkant, houdt Anton ervan om op bands als Rammstein en System of a Down te rocken.

Carsten - Senior Mobile Developer

Carsten

Senior Mobile Developer

Deze trotse eigenaar van een achtertuin in een buitenwijk van Kopenhagen besteedt zijn vrije tijd aan het kweken van nieuwe bessen en groenten of ligt lekker in zijn hangmat in het gezelschap van zijn vriendin en hond. Wist je dat hij eigenlijk electriciën was, maar toen besloot om van zijn hobby zijn werk te maken op zijn 25ste? Hij is ook een grote fan van Malk de Koijn, een bekende Deenstalige rapgroep. Daarnaast doet hij aan Judo en geeft hier ook kinderlessen in.

Dan - Senior Developer

Dan

Senior Developer

Collega’s noemen hem Mr. Whitespace, omdat hij zijn code graag elegant en netjes houdt. Zijn ideale weekend bestaat uit: lekker op zijn eigen boot gaan vissen langs de Deense kust. Met zijn getinte bril is Dan waarschijnlijk ook de meest geschikte kandidaat voor de rol van Agent Smith als er ooit een Debitoor remake komt van de Matrix.

Daniel - Developer

Daniel

Developer

Het noorden van Kopenhagen is vertegenwoordigd door Daniel, een buitengewone developer die zijn sportieve kant graag laat zien met voetballen, hardlopen en wat uurtjes in de sportschool. Net als Batman, zijn favoriete film personage, is hij een man van weinig woorden die graag direct ter zake komt. Op kantoor zie je hem coderen terwijl hij naar Hans Zimmer’s muziek luistert.

Daniel O. - Junior Editor

Daniel O.

Junior Editor

Hij is de tweede Daniel bij Debitoor, maar zijn charisma is zeker niet tweederangs. Tarantino is zijn meest geliefde filmmaker. Cluth zijn favoriete band. Sporten zijn passie. Oorspronkelijk komt hij uit een buitenwijk van Kopenhagen en speelde hij op hoog niveau tennis. Misschien is hij daarom zo'n perfectionist, die duidelijk van een uitdaging houdt. Zo studeerde hij zelfs Chinees in New York.

Hannah - Regional Manager - Duitsland

Hannah

Regional Manager - Duitsland

Voor haar studie heeft Hannah de Beierse pretzels verruild voor baguettes, øl en espressi, gedurende haar vijf betoverende jaren in Frankrijk, Denemarken en Italië. Haar multiculturele levensloop komt goed van pas in haar huidige functie bij Debitoor, waar Hannah nieuwe partnerschappen smeedt en verantwoordelijk is voor de DACH regio als hoofd van het Debitoor kantoor in Berlijn. In haar vrije tijd drumt Hannah graag en geeft ze toe aan haar wanderlust door de wereld over te reizen..

Jan - Online marketing specialist

Jan

Online marketing specialist

Achter de hipster-look schuilt een grote fan van Mel Gibson in Braveheart en de heftige band D-A-D. Jan is opgegroeid in Kopenhagen en op een klein eilandje ten zuiden van de hoofdstad, en houdt wel van een gokje op websites als Bet365. Als een voetbalfanaat is het zijn droom om ooit een klein voetbalteam te vormen met zijn vriendin en toekomstige kinderen.

Javier - Copywriter and online editor - Spanje

Javier

Copywriter and online editor - Spanje

Dankzij zijn aangeboren nieuwsgierigheid en zijn liefde voor dagdromen, komt Javier altijd in bijzondere situaties terecht - van oplichters conferenties tot romantische ontmoetingen. Sommige verhalen belanden uiteindelijk op Javier’s blog, terwijl andere exclusief voor face-to-face gesprekken zijn. Javier werkt dagelijks aan Debitoor’s Spaanstalige media.

Jeppe - Marketing Director

Jeppe

Marketing Director

Jeppe is een geboren entertainer. De kinderen op de kleuterschool waar hij ooit werkte waren waarschijnlijk zijn meest kritische publiek. Daarna leek het een vanzelfsprekende keuze om acteur te worden. Zo verhuisde hij naar Londen om zijn acteercarrière te promoten en verdiepte hij zich in de SEO-wereld. Nu verzorgt Jeppe de marketing- en communicatiestrategie bij Debitoor en weet hij uiteraard ook het team te entertainen met zijn competitiviteit tijdens het kanoën op teamdagen. Jeppe woont met zijn gezin in Kopenhagen.

Jonatan - CTO

Jonatan

CTO

Jonatan is de posterboy van ondernemerschap. Met zijn liefde voor innovatie richtte hij op 17-jarige leeftijd al zijn eigen webdesign bedrijf op, waarmee hij websites voor midden- en kleinbedrijven ontwikkelde. Deze senior developer uit het noorden van Kopenhagen sloeg de universiteit over en verhuisde naar Londen om bij Yahoo te werken. Waarom hij zo geobsedeerd is door het vinden van fouten in de code? Waarschijnlijk omdat Sherlock Holmes zijn favoriete filmpersonage is en hij altijd met één oog vooruit blijft kijken.

Laura - Senior Copywriter - Italië

Laura

Senior Copywriter - Italië

Laura verhuisde naar Kopenhagen om haar studie af te maken aan Copenhagen Business School en besloot wat praktische ervaring op te doen bij Debitoor. Zij is nu dé vrouw achter onze Italiaanse communicatie en ondersteuning. Altijd goed gekleed en vol bijzondere anekdotes, doet Laura haar werk met veel enthousiasme en hoopt ze constant nieuwe skills op te doen voor de toekomst.

Lene - Senior Copywriter - Duitsland

Lene

Senior Copywriter - Duitsland

Voordat ze bij het redactieteam van Debitoor terechtkwam, werkte Lene als freelance culturele verslaggever. Dit maakt haar een menselijke encyclopedie van modetrends, muzikale genres en urban hotspots. Hoewel Lene veel inspiratie opdoet in antiekwinkels en silent cinema, is haar kijk op boekhouding genadeloos futuristisch.

Louise - Senior Copywriter - Frankrijk

Louise

Senior Copywriter - Frankrijk

Als een fervent lezer van Keats, een fan van Kusturica-films en een bewonderaar van de muziek van dEUS, komt Louise oorspronkelijk uit Clermont-Ferrand in Frankrijk. Ze verhuisde naar Denemarken om een master te gaan doen, nadat ze in verschillende landen woonde als Finland, Nederland, Zweden en zelfs twee maanden in Kameroen (waar ze in weeshuizen werkte). Als natuurliefhebber en yogabeoefenaar (vooral Vinyasa en Acroyoga) is Louise een relaxte meid die tegelijkertijd van activiteiten vol adrenaline geniet.

Mads - UX/UI designer

Mads

UX/UI designer

Mads is een gepassioneerde designer met een oog voor intelligente concepten en eenvoudige gebruikersinterfaces. Zijn creativiteit ontspruit uit veel schetsen en itereren. Zelfs thuis zit Mads nog steeds vol creativiteit en droomt hij over coole architectuur en houten huizen. Om geïnspireerd te raken, luistert hij naar The Tallest Man on Earth (een band).

Niklas - Tech Lead

Niklas

Tech Lead

Pas in de twintig en met al 4 door hem opgerichte bedrijven is Niklas de belichaming van waar ondernemerschap. Deze jonge Deen is gek op sciencefiction boeken en goed gemaakte cocktails. Niklas is onze expert mobile developer, wat inhoudt dat hij grotendeels verantwoordelijk is voor de lancering van de nieuwe app van Debitoor.

Paula - SEM Specialist

Paula

SEM Specialist

Deze Spaanse uit León heeft, met haar gevoel voor humor en positieve uitstraling, een persoonlijkheid die de hele kamer vult. Paula is een grote fan van F.C. Barcelona en doet aan zumba en dancefit. Ze heeft even veel energie als regels in haar CV: ze komt altijd met een grappige anekdote van verschillende plekken waar ze heeft gewerkt. Één van haar favoriete films is Grease, die is ze nooit zat. Als je echt wilt lachen, vraag haar dan om een ​​Spaans accent te imiteren.

Peter - CFO

Peter

CFO

Met zijn getinte bril, stylish vlinderdas en ondeugende lach heeft Peter de aura van een TV-persoonlijkheid. En wie weet, Peter is goed op weg om er ook daadwerkelijk één te worden met zijn YouTube-debuut. Hierin legt hij de do’s en don’ts van accounting zo uit dat hij accounting zelfs cool maakt. Zijn jaren in de internationale handel en zijn ervaring met bureaucratie hebben hem waardevolle lessen geleerd, maar de belangrijkste blijft: “in accounting and in life, always give credit where credit is due.

Phi - UX Designer

Phi

UX Designer

Deze leuke en energieke UX Designer is er altijd klaar voor om je in te maken met een potje tafelvoetbal. Eigenlijk ook als het om echt voetbal gaat. Phi houdt daarnaast van anime en films als Totore en Spirited Away. Ze is altijd bereid om collega’s te helpen met haar design skills of wat dan ook, geef een gil en ze komt er meteen aan.

Pilar - International Manager

Pilar

International Manager

Pilar heeft een sterke ondernemersgeest en leidt op dit moment de markten in Zuid-Europa en Groot-Brittanië voor Debitoor. Buiten werk om, is ze een vrijwillige mentor voor designers en ambachtslieden en helpt ze hen hun business te ontwikkelen. Ze heeft een frisse, jonge houding tegenover haar collega’s en Debitoor klanten en partners. In 2016 heeft Berlinske, een Deense nationale krant, Pilar als een van de Top 100 Business Talenten in Denemarken geselecteerd.

Rasmus - Senior Mobile Developer

Rasmus

Senior Mobile Developer

Rasmus is een veelzijdige man: ontwikkelaar van slimme applicaties en daarnaast een Professor in het noorden van Denemarken. Toen hij als IT consultant werkte, werd hem gevraagd of hij niet liever een developer wilde worden, dus dat heeft hij dan maar gewoon gedaan! Hij houdt van mountainbiken en de boekserie Song of Ice and Fire, a.k.a. Game of Thrones. Vraag je hem iets over muziek, dan zullen rock en jazz altijd zijn antwoord zijn.

Sergio - Digital Content Specialist- Spanje

Sergio

Digital Content Specialist- Spanje

Hij had makkelijk een rol kunnen spelen in een van Pedro Almodovar’s films: een praatgrage jongeman met een flair voor design en esthetiek. Sergio is dol op zijn geboortestad Madrid. Naast het op de hoogte houden van onze Spaanse klanten, weet Sergio als de beste hoe je een boodschap overbrengt op een leuke en makkelijke manier. Social Media is zijn ding en hij zorgt altijd voor een spicy persoonlijke touch.

Whitney - Senior Copywriter - Verenigd Koninkrijk

Whitney

Senior Copywriter - Verenigd Koninkrijk

Gezien ze op drie verschillende continenten heeft gewerkt in verschillende fasen van haar leven, zou Whitney liegen als ze zou zeggen dat ze geen culturele confrontaties heeft ervaren. Een hoogvlieger die Mount Fuji heeft beklommen en de hoogste bungeejump ter wereld heeft gedaan; het is geen verrassing dat ze altijd open staat voor avontuur. Als voormalig Engels docent en redacteur is Whitney zonder twijfel de juiste persoon voor onze Engelssprekende gebruikers.

Wil je bij ons komen werken?

Zie onze vacatures