Over ons...

'We can be heroes'

David Bowie weet het altijd beter. De helden van vandaag lopen niet rond in een cape of lycra pak. Het zijn de ondernemers, mkb’ers en zelfstandigen die dag in dag uit werken om met hun visie iets waardevols bij te dragen aan deze wereld.

Dit zijn de dappere individuen die hun eigen weg bewandelen, vaak zonder begeleiding, maar altijd met de vastberadenheid om alle obstakels op hun pad te overwinnen.

Het dagelijks leven van deze helden is misschien niet altijd zo avontuurlijk als die van de bekende filmhelden, maar de beproevingen en tegenslagen zijn echt en de prestaties geven daarom veel meer voldoening.

We begrijpen dat het starten van je eigen bedrijf een avontuur is met veel ups and downs. We vinden daarom dat zelfs helden af en toe wat hulp kunnen gebruiken. Om die reden hebben wij Debitoor gemaakt - om onze helden de tools aan te bieden die ze nodig hebben om een verschil te maken.

Geen eendagsvlieg

Één van de cruciale succesfactoren voor een bedrijf zijn de financiën. Meer dan de helft van kleine bedrijven en eenmanszaken gaat ten onder in de eerste 2 jaar na de lancering - een statistisch feit dat volgens ons verbeterd zou moeten worden. Deze bedrijven zijn tenslotte gestart door mensen met goede ideeën die de moed hebben om hun ideeën uit te voeren.

Daarom hebben we een programma gecreëerd die het zo makkelijk mogelijk voor je maakt om betaald te krijgen en een goed overzicht te behouden. We hebben Debitoor zo gebouwd dat het intuïtief werkt, zodat het ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor mensen zonder enige kennis van boekhouding.

Ons doel is om jou te ondersteunen en je leven makkelijker te maken. We willen je niet alleen helpen succesvol te zijn, maar ook op langere termijn helpen groeien en gedijen.

Hoe we werken

Debitoor is van oorsprong diep geworteld in de Scandinavische werkcultuur, wat gelijk staat aan een productieve balans tussen werk en privé.

Teamwork en teambuilding zijn het hart van onze cultuur, en dit betekent dat we regelmatig sociale activiteiten organiseren om een sterk team en een stimulerende werkomgeving te creëren.

We hebben een platte organisatiestructuur waarin gelijkwaardigheid centraal staat. Dit betekent dat we dezelfde werkplaats, lunchtafel en uiteraard successen delen.

Het Team

Onze geschiedenis

Een Deen genaamd Jacob Wandt heeft in 2001 e-conomic gecreëerd, de eerste cloud-gebaseerde boekhoudsoftware. De eerste markt? Denemarken. E-conomic focuste zich met name op middelgrote bedrijven en boekhouders/accountants als klanten.

Naarmate de software groeide werd duidelijk dat er een beter passende oplossing moest komen voor freelancers en kleine bedrijven. Een programma dat makkelijk gebruikt zou kunnen worden zonder enige voorkennis van of ervaring met bedrijfsboekhouding.

Met deze gedachte werd Debitoor in april 2012 gelanceerd.

Debitoor is nu beschikbaar in 6 talen en in meer dan 30 landen over de hele wereld. In 2013 werd e-conomic verkocht aan internationaal investeringsfonds HgCapital. Twee jaar later werd de Scandinavische divisie verkocht aan Visma, een toonaangevende Noorse IT-dienstverlener.

E-conomic werd vervolgens opgesplitst in twee verschillende bedrijven:

  • E-conomic Nordic, eigendom van Visma, actief in Scandinavië, Nederland en Oost-Europa.
  • Debitoor ECI, nog steeds in handen van HgCapital, opereert op de markten van onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk.

Vacatures bij Debitoor

Wil je ons team komen versterken? Check onze actuele vacatures.

We zouden graag met je kennismaken!

Zie vacatures