Je eerste werknemer in dienst? Doe je boekhouding als een team.

Geschreven door DeniseDenise, 20 juni 2019 in Boekhouden

Je bedrijf groeit! En dat betekent ook: meer werk. Op een gegeven moment wordt het zoveel dat het onmogelijk wordt om het allemaal zelf te doen. Een logische vervolgstap is dan om je eerste werknemers in te huren die dagelijkse administratieve taken uit je handen kunnen nemen, zoals het versturen van facturen of het registreren van uitgaven. Maar hoe zorg je ervoor dat je boekhouding overzichtelijk blijft binnen je nieuwe team?

Doe je boekhouding in een team in Debitoor.

... lees meer: Je eerste werknemer in dienst? Doe je boekhouding als een team.

Veelgemaakte fouten in de boekhouding die je wilt vermijden

Geschreven door DeniseDenise, 28 mei 2019 in Boekhouden

Je bent goed op weg met je onderneming en hebt een boekhoudprogramma en een boekhouder gevonden die bij je behoeften passen. Boekhouden is waarschijnlijk niet de reden dat je ondernemer bent geworden en het zal ook niet één van je favoriete taken zijn, maar het is wel goed om je er even in te verdiepen.

Voorkom fouten in je boekhouding met Debitoor's boekhoudprogramma

Er zijn namelijk veelgemaakte fouten door ondernemers waar je wat van kunt leren. We zetten de meeste voorkomende fouten die je wilt vermijden op een rijtje.

  • Het uitstellen van het registreren van je zakelijke uitgaven
... lees meer: Veelgemaakte fouten in de boekhouding die je wilt vermijden

Effectief samenwerken met je boekhouder met een boekhoudprogramma

Geschreven door DeniseDenise, 28 mei 2019 in Boekhouden

Veel freelancers, ZZP’ers en kleine bedrijven gebruiken een boekhoudprogramma zodat ze kosten kunnen besparen op hun boekhouder. Ook kun je met een boekhoudprogramma beter overzicht houden over je financiën en op elk moment inzien hoe het ervoor staat met je bedrijf. Dit betekent echter niet dat je helemaal geen boekhouder meer nodig hebt.

Werk makkelijk samen met je boekhouder in Debitoor

In deze blog zullen we bespreken waarom je zowel een boekhouder als een boekhoudprogramma nodig hebt en hoe je deze het beste kunt gebruiken voor een effectieve samenwerking.

... lees meer: Effectief samenwerken met je boekhouder met een boekhoudprogramma

5 handige tips voor je boekhouding als ZZP'er

Geschreven door DeniseDenise, 28 mei 2019 in Boekhouden

De administratie die bij het werken als zelfstandige komt kijken is vast niet één van de redenen dat je ZZP’er bent geworden. De meeste ZZP’ers zien hun boekhouding als een noodzakelijk kwaad dat ze liever uitstellen, maar wanneer je je boekhouding vanaf het begin goed organiseert hoeft het niet zó vreselijk te zijn.

5 handige boekhoudtips voor zzp'ers en freelancers

Gebruik de volgende tips om je boekhouding zodanig in te richten dat het in de toekomst zo min mogelijk van je tijd in beslag zal nemen.

... lees meer: 5 handige tips voor je boekhouding als ZZP'er