Denise

Denise

Denise is de Nederlandse Copywriter voor Debitoor, met Kopenhagen als thuisbasis. Ze is verantwoordelijk voor de communicatie en klantondersteuning voor de Nederlandse markt.

Denise

Een break van je factuurprogramma: Debitoor’s favoriete boeken deze zomer

We zitten nu middenin de rustige zomermaanden. Voor jou als ondernemer de kans om eindelijk je boekhouding bij te werken, maar ook zeker wat rust te pakken! Of je nu op reis gaat of niet, een goed boek is voor velen de ultieme manier om te ontspannen en heel even niet te denken aan die achterstallige facturen en nog te registreren bonnetjes.

Neem een break van je factuurprogramma met deze zomerboeken.

Krijg je tijdens je vakantie toch een paniekaanval omdat je een factuur vergeten bent te versturen? Wees gerust, met de mobiele app kun je ook vanaf het strand even snel een factuur sturen zodat je zonder zorgen verder kunt genieten.

Debitoor vindt ook dat je een break hebt verdiend, daarom zetten we de favoriete boeken van onze internationale collega’s op een rijtje.

Denise

Offline mensen samenbrengen - de missie van ArtNight

Debitoor wilt ondernemers helpen slagen! Daarom besteden we graag extra aandacht aan onze gebruikers, die stuk voor stuk een unieke business runnen. Voor deze blog spraken we met Vincent van ArtNight, een bedrijf die als mooie missie heeft om op de langere termijn de eenzaamheid in de huidige maatschappij te verminderen.

Artnight over Debitoor

ArtNight biedt via hun online platform offline edutaining events entertainment aan in de vorm van laagdrempelige schilderworkshops in bars en restaurants onder leiding van een lokale kunstenaar. De workshops zijn een toegankelijke manier om offline tijd te spenderen en samen te komen met vrienden of nieuwe mensen in een gezellige omgeving.

Het begon allemaal in Berlijn in 2016. Één van de oprichters, David Neisinger, ontdekte een soortgelijk concept tijdens een bezoek aan de Verenigde Staten en zag de mogelijkheid om dit succesvol toe te passen in de Europese markt. Nadat ArtNight verscheen in de Duitse versie van Shark Tank, een tv-programma waarin start-ups ideeën kunnen pitchen voor investeerders, kwam het concept pas echt van de grond. Inmiddels biedt ArtNight al in 11 verschillende steden in Nederland workshops aan.

Denise

Welkom op de gloednieuwe Debitoor blog!

Onze missie is om kleine ondernemers te helpen slagen, daarom zullen we hier naast software updates en nieuws uit de Debitoor wereld, ook nuttige artikelen over factureren en boekhouden plaatsen. Het zijn niet altijd de meest makkelijke of gezellige onderwerpen, dus we helpen je er graag een handje bij!

Debitoor team

Ik ben Denise en op dit moment ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie en support in onze Nederlandse markt. Ik ben precies een jaar geleden begonnen bij Debitoor, toen de Nederlandse versie van Debitoor nog niet eens bestond, en heb meegewerkt aan de hele opbouw van de Nederlandse markt.

Zoals je misschien weet, zit ons hoofdkantoor in Kopenhagen. Hier woon ik nu iets meer dan 1,5 jaar. Na mijn rechten master afgemaakt te hebben in Nederland en wat jaren gewerkt en gereisd te hebben, heb ik besloten om iets nieuws (Multimedia Design en Communicatie) te studeren in Denemarken. Zodoende ben ik in Kopenhagen beland! Afgezien van de onmogelijke taal, is Kopenhagen eigenlijk gewoon een Deense (en duurdere) versie van Amsterdam. ;-)

Log in

Debitoor is nu SumUp!

De Debitoor-app bestaat niet meer. Maar als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor facturering, dan bent u bij SumUp aan het juiste adres. SumUp is meer dan alleen factureringssoftware. We bieden tal van ingebouwde hulpprogramma's waarmee u uw bedrijf snel en efficiënt kunt runen. Open een Bedrijfsrekening met een gratis Mastercard, bouw een webwinkel, accepteer veel verschillende fysieke betalingen en betalingen op afstand, en nog veel meer. Stroomlijn vandaag nog uw facturen, betalingen en rekeningen!

SumUp bezoeken

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Als je deze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt, kunnen we informatie verzamelen zoals standaard details voor statistieke en marketing doeleinden. Je kunt hier toestemming voor geven door hieronder je voorkeuren vast te leggen. Als je dit niet wilt, kun je weigeren toestemming te geven. Er kan dan alsnog wat informatie die noodzakelijk is voor het functioneren van de website door je browser verzameld worden.