Alle artikelen

Welkom op de gloednieuwe Debitoor blog!

Onze missie is om kleine ondernemers te helpen slagen, daarom zullen we hier naast software updates en nieuws uit de Debitoor wereld, ook nuttige artikelen over factureren en boekhouden plaatsen. Het zijn niet altijd de meest makkelijke of gezellige onderwerpen, dus we helpen je er graag een handje bij!

Debitoor team

Ik ben Denise en op dit moment ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie en support in onze Nederlandse markt. Ik ben precies een jaar geleden begonnen bij Debitoor, toen de Nederlandse versie van Debitoor nog niet eens bestond, en heb meegewerkt aan de hele opbouw van de Nederlandse markt.

Zoals je misschien weet, zit ons hoofdkantoor in Kopenhagen. Hier woon ik nu iets meer dan 1,5 jaar. Na mijn rechten master afgemaakt te hebben in Nederland en wat jaren gewerkt en gereisd te hebben, heb ik besloten om iets nieuws (Multimedia Design en Communicatie) te studeren in Denemarken. Zodoende ben ik in Kopenhagen beland! Afgezien van de onmogelijke taal, is Kopenhagen eigenlijk gewoon een Deense (en duurdere) versie van Amsterdam. ;-)

Ik hoop je in deze blog van allerlei handige tips en tricks te kunnen voorzien die je een handje zullen helpen bij het uitvoeren van je boekhoudtaken of te schrijven over onderwerpen waarvan je op de hoogte zou moeten zijn als ondernemer.

Hoe dan ook ben ik hier om een klein steentje bij te dragen aan je dagelijkse leven als ondernemer en Debitoor gebruiker, zodat jij meer tijd over houdt voor je echte passie!

Tot snel!

Denise

Denise
Geschreven door
op 27 mei 2019
Log in

Debitoor is nu SumUp!

De Debitoor-app bestaat niet meer. Maar als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor facturering, dan bent u bij SumUp aan het juiste adres. SumUp is meer dan alleen factureringssoftware. We bieden tal van ingebouwde hulpprogramma's waarmee u uw bedrijf snel en efficiënt kunt runen. Open een Bedrijfsrekening met een gratis Mastercard, bouw een webwinkel, accepteer veel verschillende fysieke betalingen en betalingen op afstand, en nog veel meer. Stroomlijn vandaag nog uw facturen, betalingen en rekeningen!

SumUp bezoeken

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Als je deze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt, kunnen we informatie verzamelen zoals standaard details voor statistieke en marketing doeleinden. Je kunt hier toestemming voor geven door hieronder je voorkeuren vast te leggen. Als je dit niet wilt, kun je weigeren toestemming te geven. Er kan dan alsnog wat informatie die noodzakelijk is voor het functioneren van de website door je browser verzameld worden.