Alle artikelen

Debitoor update: nieuwe filters voor accountoverzichten

Op vraag van veel Debitoor gebruikers hebben we nieuwe filters toegevoegd aan de accountoverzichten van je klanten! Deze functie was erg gewild en daarom zijn we blij aan te kondigen dat deze nu eindelijk beschikbaar is op Debitoor.

Een overzicht van de nieuwste Debitoor update

Voorheen bevatten accountoverzichten alle facturen die aan de desbetreffende klant gekoppeld waren, nu is het echter mogelijk om een accountoverzicht van een specifieke periode te maken.

Waar vind je het nieuwe accountoverzicht?

Je vindt de nieuwe accountoverzicht simpelweg door in te loggen op Debitoor in je browser. Vervolgens ga je naar “Contacten” > “Klanten” en klik je de klant aan waarvoor je het overzicht wilt downloaden, je vindt vervolgens in de rechter bovenhoek de knop “Accountoverzicht” en kiest de gewenste periode.

De knop waarmee je in Debitoor het accountoverzicht download

Als je de juiste klant en periode gekozen hebt kun je het document simpelweg downloaden door op “Bestand exporteren” te klikken.

Op deze manier download je gemakkelijk het accountoverzicht van de klant als PDF-bestand, je kunt dit bestand vervolgens voor je eigen administratie gebruiken of naar de klant toesturen.

Welke filters kun je toepassen op het accountoverzicht?

Je kunt verschillende filters toepassen om de gewenste facturen in het accountoverzicht op te nemen, je kunt de volgende datumfilters gebruiken:

  • Vorige maand
  • Laatste kwartaal
  • Laatste 6 maanden
  • Vorig jaar
  • Alle tijd
  • Aangepast datumbereik

Het Accountoverzicht bevat alleen facturen uit het door jou gekozen datumbereik, het accountoverzicht bevat alleen complete facturen en dus geen concepten die niet naar de klant verstuurd zijn.

Waarom hebben we deze filters toegevoegd aan het accountoverzicht?

We krijgen elke dag verzoeken van onze gebruikers om nieuwe functionaliteit toe te voegen. We houden deze feedback zorgvuldig bij zodat we de functies waarom het meest gevraagd wordt toe kunnen voegen aan Debitoor.

We doen ons best om Debitoor zo eenvoudig en intuïtief mogelijk te maken voor onze gebruikers. Aangezien facturen juridische documenten zijn, zijn er een aantal dingen die niet kunnen worden gewijzigd, omdat we moeten blijven voldoen aan de wetgeving.

Aangezien rekeningoverzicht echter geen wettelijke vereisten hebben, hebben we hierin meer flexibiliteit om de software aan te passen aan de wensen van onze gebruikers.

Nieuwe tabbladen voor de verschillende documenttypen

Naast het toevoegen van filters aan het accountoverzicht, hebben we ook nieuwe tabbladen toegevoegd voor creditnota’s, offertes en pakbonnen op de klantpagina.

De nieuwe indeling naar documenttype

Als je naar de pagina van een specifieke klant navigeert, krijg je alle facturen die naar deze klant verstuurd zijn te zien, nu kun je echter ook alle creditnota’s, offertes en pakbonnen bekijken door de desbetreffende categorieën te selecteren.

Log in

Debitoor is nu SumUp!

De Debitoor-app bestaat niet meer. Maar als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor facturering, dan bent u bij SumUp aan het juiste adres. SumUp is meer dan alleen factureringssoftware. We bieden tal van ingebouwde hulpprogramma's waarmee u uw bedrijf snel en efficiënt kunt runen. Open een Bedrijfsrekening met een gratis Mastercard, bouw een webwinkel, accepteer veel verschillende fysieke betalingen en betalingen op afstand, en nog veel meer. Stroomlijn vandaag nog uw facturen, betalingen en rekeningen!

SumUp bezoeken

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Als je deze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt, kunnen we informatie verzamelen zoals standaard details voor statistieke en marketing doeleinden. Je kunt hier toestemming voor geven door hieronder je voorkeuren vast te leggen. Als je dit niet wilt, kun je weigeren toestemming te geven. Er kan dan alsnog wat informatie die noodzakelijk is voor het functioneren van de website door je browser verzameld worden.