Alles dat je moet weten over boekhouden

Workflows in Debitoor zijn ontworpen om je van je papierstapels te ontdoen en ervoor te zorgen dat je bovenop je boekhouding zit.

In simpele stappen kun je eenvoudig controle krijgen over je basis boekhouding, zoals je uitgaven, btw-rapportages en het afstemmen van je bankafschriften en transacties.

Ga aan de slag met Debitoor

Houd je uitgaven bij

Wacht je altijd tot het laatste moment voor de deadline met het organiseren van je honderden bonnetjes?

Houd alle uitgaven bij door ze direct in te voeren in Debitoor en krijg meteen een overzicht met een tijdlijn van de uitgaven van je bedrijf. Je kan ook binnen no-time je bankafschriften importeren en transacties sorteren.

Bewaar documenten veilig
in de cloud

Lever je je bonnetjes nog in een schoenendoos in bij je boekhouder? Maak een foto van je bonnetje waar je ook bent en upload het direct naar Debitoor. Je legt meteen je uitgave vast én het is veilig bewaard in de cloud, waar je het op elk moment kan inzien.

Door de opslag van je documenten in Debitoor, heb je eindelijk de kans om je papierwinkel op te ruimen.

Rapporteer zelf

Neemt de stress van je btw-aangifte of je winst-en-verliesrekening veel tijd in beslag die je beter kan besteden?

Stop met stressen, want Debitoor heeft een oplossing voor beide kwesties. De software geeft automatisch een overzicht van je inkomsten en uitgaven met de berekende btw. Daarnaast kan je simpel een Winst-en-Verliesrekening laten opstellen die je naar je boekhouder kunt sturen of aan je jaarrekening toe kan voegen.

Debitoor op tablet

72% van onze klanten
zouden ons aanbevelen bij hun vrienden

Log in

Debitoor is nu SumUp!

De Debitoor-app bestaat niet meer. Maar als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor facturering, dan bent u bij SumUp aan het juiste adres. SumUp is meer dan alleen factureringssoftware. We bieden tal van ingebouwde hulpprogramma's waarmee u uw bedrijf snel en efficiënt kunt runen. Open een Bedrijfsrekening met een gratis Mastercard, bouw een webwinkel, accepteer veel verschillende fysieke betalingen en betalingen op afstand, en nog veel meer. Stroomlijn vandaag nog uw facturen, betalingen en rekeningen!

SumUp bezoeken

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Als je deze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt, kunnen we informatie verzamelen zoals standaard details voor statistieke en marketing doeleinden. Je kunt hier toestemming voor geven door hieronder je voorkeuren vast te leggen. Als je dit niet wilt, kun je weigeren toestemming te geven. Er kan dan alsnog wat informatie die noodzakelijk is voor het functioneren van de website door je browser verzameld worden.