Handige extra’s voor dagelijkse zaken

Vervul al je bedrijfsbehoeftes met mobiele apps en externe koppelingen.

Om je maximale flexibiliteit aan te bieden op het gebied van bedrijfsmanagement, is Debitoor op meerdere platformen beschikbaar en kun je het integreren met verschillende externe diensten. Deze hebben betrekking op e-commerce, urenregistratie, voorraadbeheer, logistiek en een variatie aan andere gespecialiseerde oplossingen.

Android/iPhone app

Smartphone app

Alle capaciteiten van een cloud-gebaseerd boekhoudprogramma in je handpalm. Creëer en verstuur facturen onderweg, registreer je uitgaven en zoek klantgegevens op, waar je ook bent.

Download nu de Debitoor-app helemaal gratis van de App Store of Google Play Store !

Lees meer over wat er mogelijk is met de Debitoor-app voor iPhone en Android .

Open API

Met de Debitoor API is het mogelijk om voor jouw bedrijf typerende werk scenario's te automatiseren en jezelf tijd te besparen op het handmatig importeren en exporteren van klantgegevens en producten.

Je kunt ook een geheel nieuwe dienst bouwen door onze facturatiedienst te combineren met geselecteerde online en offline diensten.

Tekening op glas

PieSync integratie

Realtime synchronisatie van je contacten

PieSync maakt het makkelijk om al je contactgegevens in verschillende apps te beheren. Het bespaart je de moeite om alle verschillende apps apart te updaten en voorkomt onnodige typefouten.

Koppel PieSync aan Debitoor en zorg ervoor dat je klantgegevens in Debitoor altijd up-to-date zijn, waar je de gegevens ook wijzigt. Wanneer je PieSync gebruikt om je klantgegevens te synchroniseren in al je apps, zullen je contacten altijd up-to-date zijn.