Werk mobiel met de Android app

Run je bedrijf vanuit je handpalm

Wil je alles vanaf je smartphone kunnen doen? Dan zul je de Debitoor app voor Android fantastisch vinden.

Het zorgt ervoor dat je je bedrijf altijd onder controle hebt, waar ter wereld je ook bent.


Creëer facturen onderweg

Ook wanneer je facturen creëert op je laptop, zullen deze automatisch bijgewerkt worden in de Debitoor Android app - en vice versa. Handig toch?

Wat kan de Android app je bieden?

Behoorlijk veel. Je kunt praktisch gezien je bedrijf runnen vanaf je smartphone. Met een paar tikken op je telefoon kun je facturen en creditnota's maken en verzenden in PDF's van hoogwaardige kwaliteit.

Het scherpe PDF-bestand is leesbaar op elk apparaat. Met de app kun je makkelijk en snel je product- en klantgegevens bewerken wanneer je maar wilt.

Android app

Vrijheid en flexibiliteit voor kleine ondernemers

Ben jij je eigen baas? Zo ja, dan is de Debitoor app voor Android jouw perfecte reisgenoot. Het geeft je de mogelijkheid om onderweg facturen te maken, inclusief of exclusief BTW.

Zit je in de trein onderweg naar een klant? Scan je treinkaartje met de app en registreer het direct als een bedrijfsuitgave.

Wil je de klant bellen om haar te laten weten dat je wat later bent door vertraging? Je contacten in Debitoor zijn automatisch gesynchroniseerd met de contacten in je telefoon. Zo kun je je klant direct vanuit de app bellen.

Alles dat je nodig hebt in één app.

Wat feitjes

Met de Debitoor Android app kun je je contacten synchroniseren, facturen en creditnota's maken, bonnetjes scannen en deze registreren als uitgaven.

Download nu de Debitoor Android app gratis van de Google Play Store.