Onderweg factureren

Geniet van de flexibiliteit om te factureren vanaf je smartphone

Simpel factureren is niet alleen beperkt tot je desktop. Je kunt net zo makkelijk onderweg facturen verzenden, nakijken en als betaald markeren met de Debitoor iPhone app.


Vind snel je facturen

Snelheid is belangrijk, zeker wanneer je direct een factuur moet vinden. Daarom hebben we de Debitoor iPhone app zo ontworpen dat je de juiste factuur snel kunt vinden door filters te gebruikten of te zoeken op naam.

Je kunt aparte lijsten maken voor verzonden, achterstallige en betaalde facturen, zodat je direct overzicht hebt op de betaalstatus van je facturen. Daarnaast staan de factuurdatum, het factuurbedrag en de status makkelijk vindbaar in het overzicht.

Verzend en bewerk facturen onderweg

Of je nu in een wachtruimte op het vliegveld zit, in een lawaaierige treinwagon of in de file staat; je productiviteit hoeft niet verminderd te worden. Creëer je facturen met een paar tikken en selecteer je klanten, producten en betaalvoorwaarden uit de lijst.

Je kunt vanuit de app ook je facturen bewerken, markeren en direct verzenden naar je klanten als scherpe hoogwaardige PDF-bestanden.

iPhone concept factuur

Contact met je klanten

Je bent te laat voor een meeting met je klant en wilt haar zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Vind de juiste klant in Debitoor binnen no-time en bel haar direct vanuit de app.

Registreer je bonnetjes met 1 foto

Je hoeft je taxi-bonnetje niet in je broekzak te bewaren voor latere administratie. Neem een foto met de iPhone app en registreer het direct als een uitgave. Druk op de plus-knop en registreer het met een paar klikken.

Wat feitjes

De Debitoor app is gratis en je kunt hiermee je contacten synchroniseren, facturen en creditnota's maken, bonnetjes scannen en registreren als uitgaven en zo veel meer.

Download de Debitoor iPhone app vandaag in de App Store.