Alle artikelen

Vind je weg in Debitoor: een nieuw ontwerp

Met plezier kondigen we een nieuw ontwerp voor Debitoor aan: met een kleine verandering hopen wij te zorgen voor een grote verbetering in hoe je met de software werkt. Verder willen wij zelf verder groeien en ons platform verbeteren met de feedback van onze klanten als uitgangspunt.

Een impressie van het nieuwe ontwerp

Wat gaat er veranderen? We verplaatsen de navigatiebalk van de top, naar de linkerkant van de pagina. Hoewel dit misschien niet als een kleine verandering klinkt, is het slechts een cosmetische aanpassing. Je kunt nog steeds alle functies van je Debitoor account in dit menu vinden.

Waarom veranderen we het ontwerp?

Deze update is het resultaat van de feedback die we van onze klanten ontvangen hebben en van onze behoefte de website te blijven ontwikkelen. Door nieuwe functies toe te voegen verbeteren wij de gebruikerservaring van onze software.

Het is ons streven een moderne, gebruiksvriendelijke interface op te zetten die ontworpen is om je facturatie en boekhouding snel, simpel en misschien zelfs een leuke ervaring te maken, toegankelijk vanaf elk apparaat.

Om een beter inzicht te krijgen in de keuze voor dit ontwerp, spraken we met de ontwikkelaars van Debitoor en het Hoofd van UX Mads Uldbæk.

Dit is wat we geleerd hebben over de motivatie achter de beslissing de navigatiebalk te verplaatsen:

Een platform in ontwikkeling

Vaak is de reden voor verandering het creëren van ruimte voor groei. Het is niet anders voor software. Onze ontwikkelaars werken hard aan nieuwe functionaliteit, om dit mogelijk te maken is het soms noodzakelijk de indeling van de website aan te passen.

Deze constante verbetering van Debitoor is niet alleen gebaseerd op research maar ook op gesprekken die wij dagelijks met onze gebruikers voeren.

Deze veranderingen aan het ontwerp maken het mogelijk voor onze ontwikkelaars verbeteringen door te voeren die door onze gebruikers gesuggereerd zijn.

Een stap richting modernisatie

Misschien zijn je al een aantal kleine veranderingen opgevallen aan het ontwerp van verschillende onderdelen van Debitoor. Bijvoorbeeld als je recent informatie over een leverancier hebt ingevuld, zul je gezien hebben dat we dit venster verbeterd hebben.

Screenshot van het nieuwe leveranciersmenu

We hebben onlangs ook een update doorgevoerd met betrekking tot financiële rapporten, in specifiek de winst- en verliesrekening heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Ook is de achtergrondkleur veranderd naar een subtiele kleur grijs.

Het verplaatsen van de navigatiebalk is de volgende stap in het verbeteren van het ontwerp van Debitoor. In plaats van alle grote veranderingen in één keer door te voeren, hebben we ervoor gekozen de website geleidelijk aan te passen.

Een efficiënter gebruik van de ruimte

Tot slot zorgt het verplaatsen van de navigatiebalk voor een efficiënter gebruik van het scherm van de meeste apparaten. Simpel gezegd, de meeste schermen zijn breder dan dat ze lang zijn (dit geldt natuurlijk niet voor de mobiele app).

De navigatiebalk bovenaan het scherm neemt kostbare verticale ruimte van het scherm in beslag. Door de navigatiebalk naar links te verplaatsen, optimaliseren wij het gebruik van je scherm en hoef je minder omlaag te scrollen.

Screenshot van de nieuwe navigatiebalk in actie

Wat dit nieuwe ontwerp voor jou betekent

Het kost misschien wat tijd totdat je aan dit nieuwe ontwerp gewend bent, maar je zult zien dat de navigatiebalk aan de linkerkant van het scherm een stuk gebruiksvriendelijker werkt. Het enige dat veranderd is de locatie van de navigatiebalk.

Je kunt nog steeds in minder dan een minuut professionele, op maat gemaakte facturen creëren, uitgaven vastleggen en toegang krijgen tot de gegevens van je klanten, producten en leveranciers, samen met alle andere functies die je van Debitoor gewend bent.

Als je vragen hebt of je ons wilt laten weten wat je van de nieuwe navigatiebalk vindt, aarzel dan niet om ons te mailen via [email protected] of chat met ons via de app :).

Log in

Debitoor is nu SumUp!

De Debitoor-app bestaat niet meer. Maar als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor facturering, dan bent u bij SumUp aan het juiste adres. SumUp is meer dan alleen factureringssoftware. We bieden tal van ingebouwde hulpprogramma's waarmee u uw bedrijf snel en efficiënt kunt runen. Open een Bedrijfsrekening met een gratis Mastercard, bouw een webwinkel, accepteer veel verschillende fysieke betalingen en betalingen op afstand, en nog veel meer. Stroomlijn vandaag nog uw facturen, betalingen en rekeningen!

SumUp bezoeken

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Als je deze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt, kunnen we informatie verzamelen zoals standaard details voor statistieke en marketing doeleinden. Je kunt hier toestemming voor geven door hieronder je voorkeuren vast te leggen. Als je dit niet wilt, kun je weigeren toestemming te geven. Er kan dan alsnog wat informatie die noodzakelijk is voor het functioneren van de website door je browser verzameld worden.