Alle artikelen

Nieuwe integratie: Debitoor en Simple-Simon, de slimme werkbon app

We introduceren graag een nieuwe integratie aan onze gebruikers, die vooral voor onze vakmensen interessant is. Met Simple-Simon plan en beheer je je werkbonnen digitaal en bespaar je zodoende veel tijd. Zo hebben jij en je medewerkers altijd een overzicht van aankomend, lopend en afgerond werk.

Debitoor en Simple-Simon samen in balans

Dankzij de koppeling tussen Debitoor en Simple-Simon wordt er automatisch een factuur aangemaakt in Debitoor voor elke opdracht die je in Simple-Simon verwerkt, zodat je tijd bespaart en fouten voorkomt.

Met Simple Simon werk je efficiënter en verminder je papierwerk

Met een paar klikken maak je werkbonnen aan en wijs je deze met de drag-and-drop-functie toe aan specifieke medewerkers in de planning. De informatie wordt in live gesynchroniseerd tussen de desktop en de mobiele app, zodat je collega in het veld direct de laatste informatie over de bestelling op de mobiele telefoon of tablet ontvangt.

Tijdens en na de uitvoering van de order ter plaatse, kan je collega belangrijke informatie invoeren en versturen, zoals materiaalverbruik, uitgevoerde reparaties, de handtekening van de klant, etc. Op kantoor kan deze informatie gemakkelijk op de computer worden bekeken en verwerkt.

Hierdoor heb je inzicht in reistijd, werkuren, materiaalverbruik en klantgegevens voor de verschillende orders. Je kunt ook op korte termijn bestellingen accepteren en zo je omzet maximaliseren.

het Simple-Simon dashboard

Dankzij de snelle, digitale communicatie tussen kantoor en de collega die een klus uitvoert, worden facturen en andere ordergegevens snel en correct naar de klant gestuurd - slim en professioneel!

Dit is hoe de integratie tussen Simple-Simon en Debitoor werkt

Simple-Simon synchroniseert automatisch alle klanten en producten van Debitoor zodat de gegevens in beide programma's altijd up-to-date zijn.

Wanneer een werkopdracht in Simple-Simon is voltooid, wordt de gearchiveerde werkopdracht als conceptfactuur naar Debitoor gestuurd. Het enige wat je hoeft te doen is de factuur in Debitoor controleren en naar de klant sturen.

Eventuele bestelgegevens, zoals de bestel-pdf van Simple-Simon kan ook automatisch bij de facturen worden gevoegd.

Zo activeer je de integratie in je Simple-Simon account

De verbinding tussen de twee programma's leg je eenvoudig zelf:

  • Maak een Simple-Simon-account aan.
  • Ga naar "Integraties" in het menu in het Simple-Simon dashboard.
  • Selecteer Debitoor uit de integraties.
  • Je wordt vervolgens stap voor stap door het verbindingsproces geleid en beslist hoe de gegevensuitwisseling precies plaatsvindt.

Belangrijk: Zodra je de integratie tussen Debitoor en Simple-Simon hebt geactiveerd, dien je altijd klant- en productinformatie aan te maken en te bewerken via Debitoor zodat Simple-Simon de juiste gegevens kan opvragen.

Nog vragen? Het Simple-Simon-team helpt je graag verder en bied je ook een live demo van het programma aan. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected].

Log in

Debitoor is nu SumUp!

De Debitoor-app bestaat niet meer. Maar als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor facturering, dan bent u bij SumUp aan het juiste adres. SumUp is meer dan alleen factureringssoftware. We bieden tal van ingebouwde hulpprogramma's waarmee u uw bedrijf snel en efficiënt kunt runen. Open een Bedrijfsrekening met een gratis Mastercard, bouw een webwinkel, accepteer veel verschillende fysieke betalingen en betalingen op afstand, en nog veel meer. Stroomlijn vandaag nog uw facturen, betalingen en rekeningen!

SumUp bezoeken

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Als je deze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt, kunnen we informatie verzamelen zoals standaard details voor statistieke en marketing doeleinden. Je kunt hier toestemming voor geven door hieronder je voorkeuren vast te leggen. Als je dit niet wilt, kun je weigeren toestemming te geven. Er kan dan alsnog wat informatie die noodzakelijk is voor het functioneren van de website door je browser verzameld worden.