Alle artikelen

Design update: Een nieuwe plek for de 'gegevens exporteren' optie

We staan vandaag graag even stil bij een verbetering van onze populaire functionaliteit die het mogelijk maakt gegevens vanuit je Debitoor account te exporteren. Via de 'gegevens exporteren' knop kun je documenten zoals facturen en uitgaven naar je computer te downloaden. Omdat dit voor veel klanten een belangrijk hulpmiddel is, is deze optie nu makkelijker te vinden!

je kunt met Debitoor gemakkelijk je data downloaden

Waar is de exporteer optie te vinden?

Om je gegevens te exporteren hoef je nu niet langer op zoek te gaan in je accountinstellingen, in plaats daarvan kun je de optie nu direct vinden via 'Instellingen' > 'Gegevens Exporteren'.

de locatie waar je de optie voor exporteren terugvindt

Wat kun je met de exporteer optie precies doen?

Met de 'Gegevens Exporteren' functie kun je specifieke informatie als csv bestand of als Excel bestand naar je computer downloaden. Op die manier kan bijvoorbeeld je accountant verder werken aan je boekhouding, kun je in een ander boekhoudprogramma verder werken, facturen uitprinten, etc.

Op deze manier kun je de volgende gegevens downloaden:

  • Facturen
  • Overig inkomen
  • Uitgaven
  • Betalingen
  • Klanten
  • Leveranciers
  • Producten
  • Offertes
  • Pakbonnen

Je kunt een begin- en einddatum kiezen om de periode te kiezen waaruit je de data wilt downloaden.

Je hebt de optie om ook alle bijlagen te downloaden, als je daarvoor kiest download je een map met daarin ook alle desbetreffende facturen, offertes etc.

Op het moment kun je alleen op de computer je data downloaden niet via de Debitoor app.

Heb je vragen over het exporteren van data? Stuur een email naar [email protected] of chat met ons als je ingelogd bent!

Log in

Debitoor is nu SumUp!

De Debitoor-app bestaat niet meer. Maar als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor facturering, dan bent u bij SumUp aan het juiste adres. SumUp is meer dan alleen factureringssoftware. We bieden tal van ingebouwde hulpprogramma's waarmee u uw bedrijf snel en efficiënt kunt runen. Open een Bedrijfsrekening met een gratis Mastercard, bouw een webwinkel, accepteer veel verschillende fysieke betalingen en betalingen op afstand, en nog veel meer. Stroomlijn vandaag nog uw facturen, betalingen en rekeningen!

SumUp bezoeken

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Als je deze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt, kunnen we informatie verzamelen zoals standaard details voor statistieke en marketing doeleinden. Je kunt hier toestemming voor geven door hieronder je voorkeuren vast te leggen. Als je dit niet wilt, kun je weigeren toestemming te geven. Er kan dan alsnog wat informatie die noodzakelijk is voor het functioneren van de website door je browser verzameld worden.