Alle artikelen

Een vernieuwd ontwerp van het klantentabblad!

We beginnen 2020 met een frisse start! Onze ontwikkelaars zijn sinds eind 2019 bezig Debitoor een hele facelift te geven, sommige veranderingen heb je wellicht al gezien, zoals het nieuwe ontwerp van de navigatiebalk.

Bekijk gemakkelijk de gegevens van jouw klant

In het kort: We zijn geleidelijk het ontwerp van onze software aan het verbeteren op basis van de terugkoppeling die wij van onze klanten krijgen. Zo wordt Debitoor mooier en gebruiksvriendelijker!

Nieuw ontwerp van het klantentabblad

Je vindt onze nieuwe update wanneer je naar 'Contacten' gaat, net als ons nieuwe leverancierstabblad, is het klantentabblad nu op vergelijkbare wijze verbeterd.

Het doel van deze verbeteringen is om de software constant te blijven ontwikkelen en om de software zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden, zo werk je altijd met de modernste software. Dit is het grote voordeel van online boekhoud-en facturatiesoftware, er worden achter de schermen constant verbeteringen doorgevoerd, zonder dat jij je bezig hoeft te houden met het downloaden en installeren van updates.

Om het nieuwe klantentabblad uit te proberen, log je in op Debitoor.nl en klik je op 'Contacten'>'Klanten'. Klik op een bestaande klant of voeg een nieuwe klant toe en je zult meteen het nieuwe ontwerp zien.

Houdt gemakkelijk je klantgegevens bij!

Je zult de gegevens van je klant terugzien in een netter, duidelijker ontwerp waardoor je gemakkelijker en sneller informatie op kunt zoeken.

Je kunt voor een specifieke klant notities bewaren die automatisch toegevoegd worden aan elke factuur die je naar die klant verstuurd, bewaar meerdere emailadressen voor één klant en werk alle gegevens van de klant bij op één plek.

Net als voorheen kun je alle verzonden facturen van een klant inzien en sorteren, ook kun je direct vanaf de contactpagina van de klant een factuur maken en via 'Opties' kun je gemakkelijk het actuele rekeningoverzicht van de klant downloaden.

Log in

Debitoor is nu SumUp!

De Debitoor-app bestaat niet meer. Maar als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor facturering, dan bent u bij SumUp aan het juiste adres. SumUp is meer dan alleen factureringssoftware. We bieden tal van ingebouwde hulpprogramma's waarmee u uw bedrijf snel en efficiënt kunt runen. Open een Bedrijfsrekening met een gratis Mastercard, bouw een webwinkel, accepteer veel verschillende fysieke betalingen en betalingen op afstand, en nog veel meer. Stroomlijn vandaag nog uw facturen, betalingen en rekeningen!

SumUp bezoeken

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Als je deze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt, kunnen we informatie verzamelen zoals standaard details voor statistieke en marketing doeleinden. Je kunt hier toestemming voor geven door hieronder je voorkeuren vast te leggen. Als je dit niet wilt, kun je weigeren toestemming te geven. Er kan dan alsnog wat informatie die noodzakelijk is voor het functioneren van de website door je browser verzameld worden.